Steenweg Sport – The Witch 3-0 (9/11/2019)

Opstelling: Tjeu, Jesse, Jasper W, Jasper VDB, Seb, Meeus, Rik, Marino, Wim, Duzze, Lars
Bank: Ven, Sjapie, Lippe
Goals: Lars, Marino, Wim
Assists: Duzze, Sjapie, Jasper W
Kaarten: /

5′ Vrije trap van Marino, hij trapt deze van zeer ver mooi binnen. De scheidsrechter keurt de goal onterecht af voor vermeend buitenspel, onbegrijpelijk.
6′ Duzze zet strak voor naar Lars, Lars trapt beheerst binnen, 1-0.
8′ 1-2 tussen Wim en Duzze, Duzze trapt over.
9′ 1-2 tussen Wim en Lars, Lars trapt op de keeper.
10′ Wim zet actie in en i.p.v. van af te werken zet hij voor naar Duzze die de bal niet meer verwachtte.
20′ Voorzet Wim, Duzze kopt zwak op de keeper.
25′ Lars trapt van buiten de backlijn richting de winkelhaak, keeper pareert mooi.
26′ Lars geraakt in balbezit door verdediger van The Witch, besluit op de keeper, en wordt neergehaald –> PENALTY!
Jesse trapt de penalty tegen de buitenkant de paal helaas.

RUST

60′ Corner Marino, Sjapie kopt hard op doel.
65′ Voorzet Marino, Lars kopt op de lat.
75′ Aanval van Steenweg, Sjapie is sneller op de bal dan zijn verdediger en kan de bal door deze zijn benen tikken naar Marino, Marino poeiert de bal zeer proper binnen.
81′ Een speler van The Witch wordt helemaal alleen gelaten, maar kopt gelukkig voor Tjeu z’n cleansheetsaldo, naast doel.
83′ Jasper W zet zich mooi door en geeft een knappe assist naar Wim, Wim werkt mooi af, 3-0 is de eindstand!