Gerheide vs Steenweg Sport

1′ Geen scheidsrechter, gelukkig woont papa Mallants op de hoek. Merci Ludo!
3′ Meeus speelt de bal mooi tussendoor naar Lars. Hij besluit te zwak op de doelman
10′ 0-1! Knap doelpunt van Meeus met de buitenkant van de voet. Assist van Glenn VDB
16′ Schot Gerheide voorlangs vanop grote backlijn
28′ Open kans voor Wim na uitstekend voorbereidend werk van Ven.
29′ Opnieuw een kans voor Wim. Alweer de assist van Ven. Wim kan er echter net niet goed bij aan de 2e pal.
31′ Voorzet Wim. Glenn VDB kopt op doel, maar zijn bal spat uiteen op de lat. Rebound is voor Marino maar die wordt afgeblokt.
RUST: Verdiende voorsprong voor Steenweg na een goede eerste half
46′ Diepe bal van Rik op Ven. Die probeert Marino aan de 2e paal te bereiken met een lage voorzet. Keeper zit er helaas tussen.
49′ 1-1: Uit het niets is het ineens gelijk. Doelpunt met een kleine buitenspelgeur, maar ze gaat door.
55′ Bijna was het al meteen 1-2. Stef zet zich door over de rechterkant en slingert zich voorbij de laatste verdediger. Hij zet perfect voor en Seb tikt mooi binnen. Helaas had de scheidsrechter de bal over de achterlijn gezien. Feestje gaat niet door.
56′ 1-2: 1 minuut later is daar toch weer de verdiende voorsprong voor Steenweg. Na een mooie collectieve aanval kan een goed spelende Ven Gert Huysmans bedienen in de grote backlijn. Die twijfelt niet en zet de bal onder de doelman binnen.
58′ Bal in de loop van Stef van Marino. Mooi meegenomen, maar recht op de doelman.
60′ Diepe bal van Rik naar Meeus. Hij besluit echter te zwak op de keeper.
65′ Vrije trap net buiten de grote rechthoek. Marino trapt naar de verste hoek, maar een goede redding van de doelman
70′ Meeus geeft doodschop. Komt er vanaf zonder kaart
71′ WISSEL: Glenn VDB mag gaan rusten voor broeder Jasper VDB
72′ Gert wordt voor doel gezet door Marino maar lobt over en naast. Woensdag Flurky training Gert?
77′ Marino wordt naar doel gestuurd door Stef. Jasper is goed gevolgd maar Marino is te egoïstisch en mist.
80′ Voorzet Stef, Jasper VDB met een open kopkans maar hij mist het kader.
84′ Daar is Gerheide nogmaals met een kopbal. Naast het doel
86′ Volley van spits Gerheide. Gekraakte bal
89′ 1-3! Wedstrijd kan op slot. Steekbal van Gert naar Ven. Die kan Jasper VDB vinden voor doel. Hij werkt schitterend af en maakt zijn eerste voor Steenweg Sport. Killer!