Opstelling : Tjeu, Bakker, Ven, Lippe, Jasper, Stef, Bacca, Mallants, Marino, Wim en Lars
Reserve : Hans H, Seb en Gert H
Goals : 3 x Wim
Geel : Seb, Lippe en Ven

1′ Bacca zet voor, Lars komt net een teen te kort
3′ Wim draait knap weg en stuurt Bacca diep, knap hard schot van Bacca strand op de lat
6′ tegenaanval Broekkant eindigt met schot op de lat
14′ Lippe vindt Mallants die goed weg draait en scherp voorzet, keeper pakt maar kan niet vasthouden. Wim zit er als de kippen bij om binnen te tikken (1-0)
17′ goede indraaiende corner van Marino die de keeper onder de lat moet wegduwen
18′ vrije trap van Broekkant wordt gepakt door Tjeu
20′ voorzet van Broekkant wordt door spits naast gekopt
23′ corner van Marino die het hoofd van Ven vindt , maar Ven kopt over
27′ knappe actie van Lars, schot gepakt met voeten door de keeper
33′ vrije trap van Broekkant wordt aan 2de paal binnen gekopt (1-1)
45′ afstandsschot van Wim over
RUST > wissel uit : Bacca, wissel in : Seb
46’voorzet van Seb, Wim devieert maar keeper kan pakken
48′ schot van Broekkant voorlangs
49′ actie van Mallants die voorzet naar 2de paal. Seb pikt de bal op en met knappie actie langs de lijn legt hij terug op Lars wiens schot knap gepakt wordt door de keeper
50′ gevaarlijke corner Marino, maar Steenweg kan niet profiteren
51′ goede vrije trap van Mallants die de keeper niet klemvast kan houden. Lars is goed gevolgd maar keeper duikt in de voeten
52′ via via komt de bal bij Seb die alleen op goal af gaat en zijn hard schot belandt pal op het gezicht van de keeper : knock-out
54′ penaltyfase voor Broekkant, scheidsrechter fluit niet. Hier komt Steenweg goed weg…
55′ goede vrije trap van Stef wordt niet aangeraakt en gaat voorlangs
57′ Geel : Seb
61′ kans van Broekkant gaat voorlangs
65′ Wissel uit : Jasper, wissel in : Hans H
70′ actie van Broekkant die door het centrum ongehinderd mag infiltreren, schot gaat voorlangs
75′ Mallants heeft krampen en kan niet verder. Zo moet Gert H zich toch nog omkleden. Zijn invalbeurt zal bepalend worden.
76′ Stef vraagt achteraan de bal op maar speelt foutief in, spits Broekkant profiteert en schiet beheerst binnen (1-2)
79′ vrije trap van Stef valt boven op de lat
80′ Wissel in : Gert H
81′ Geel : Lippe
82′ Gert H haalt uit en zijn schot wordt met de hand aangeraakt in de 16. Penalty! Wim kan zijn zenuwen onder controle houden en legt binnen. (2-2)
83′ schot van Broekkant over
86′ gevaarlijk standje voor doel van Steenweg, Ven kan uiteindelijk ontzetten
87′ Bakker probeert uit te voetballen maar wacht net iet te lang en schuif weg. Spits gaat alleen op doel af, gelukkig stond onze keeper weer beresterk te keepen en pakt de bal. Knap Tjeu!
90′ Gert H controleert bal in de middencirkel en stuurt buiten kantje voet Wim – die op eigen helft vertrekt – weg. Wim blijft de defensie voor maar schiet op de paal, gelukkig voor Wim en Steenweg komt de bal terug in de voeten van Wim en kan hij de winning goal binnen leggen. (3-2)
91′ Geel : Ven
91′ Ven krijgt Geel voor een tackle langs achter langs de zijlijn, speler neemt revanche met een slag en krijgt hiervoor slechts geel…