Uitslagen/kalender

Eindklassement

pl

club

Doelp saldo

Doelp voor

Doelp tegen

Winst

Verlies

Gelijk

Punten

1

WEZEL

132

207

75

21

0

1

64

2

STAALHARD

109

178

69

15

6

1

46

3

KRONOS C

13

122

109

12

9

1

37

4

RIMA SPORTIF

22

101

79

12

9

1

37

5

DE TREFFERS

12

119

107

11

9

2

35

6

ARENDONK

22

134

112

11

11

0

33

7

DE SLOEFKES

23

115

92

10

9

3

33

8

BOOST

10

111

101

9

12

1

28

9

STEENWEG SPORT

27

119

92

8

10

4

28

10

VIJFDE WIEL

-13

112

125

8

10

4

28

11

SPINPEDES C

-73

85

158

6

16

0

18

12

DE BIERSCHUUR

-284

26

310

0

22

0

0

Topschutters

Competitie (KZVB - 4e afd)

 

20  Georges Helsen   &   Stijn Lommelen

 

16   Stef Thys

15   Roeland Kortleven

13   Jesse Van Rompaey

11    Jan Geerts

7   Wim Van Camp

6    Hans Huysmans

3    Jeroen Douwen

3    Dave Van Gorp

2    Wim Eysermans

1    Dirk Goelen

 

1   own goal

 

Beker (KZVB)

 

3    Stef Thys

 

2    Roeland Kortleven

1    Dave Van Gorp

1    Stijn Lommelen

1    Jesse Van Rompaey

Steenweg Sport weetjes/stats

Maandag 20 april 2009

ZVC Steenweg - De Sloefkes

5-5

Spelers:  Gunther Hick, Wim Eysermans, Stijn Lommelen (1), Georges Helsen, Jan Geerts (2), Roeland Kortleven (1), Jesse Van Rompaey (1)

 

Steenweg moest het op de slotspeeldag opnemen tegen De Sloefkes uit Turnhout. Door het laattijdig arriveren van de bezoekers begon de wedstrijd met enkele minuten vertraging. Steenweg voerde de forsing en de onopgewarmde "Binken" kwamen onder druk. Maar toch konden zij scoren. Steenweg ging achtervolgen en het was Stijn die via een voet van een Sloefke kon scoren.Maar voor een tweede maal kwamen de bezoekers op voorsprong. Toen werd het tijd dan Jan Geerts uit zijn sloefen schoot. Hij kon twee keer achter mekaar scoren. Steenweg voor het eerst op voorsprong; Met een vrije trap in de gevarenzone en nog één minuut op de klok namen de Sloefkes een time-out. De vrije trap werd naast getrapt en Stijn kon Roeland op de counter in het straatje sturen. En de wederoptredende Roel legde hem mooi in het mandje! 4-2 ruststand. De Sloefkes begonnen druk te zetten en de spelverdeler ging meer dreigen. Een schot van deze verdween tussen de benen van verdediging en doelman in doel. Jese kon de voorsprong opnieuw uitdiepen maar toen lagen enkele foutjes aan de basis van twee tegendoelpunten! Stijn kon met een solo-actie de paal nog raken maar dichter geraakte men niet! Gelukkig kon Steenweg in de slotfase het verdiende punt nog vasthouden en zo de competitie positief afsluiten.

 

Dinsdag 14 april 2009

ZVC Boost - ZVC Steenweg

3-7

Spelers:  Gunther Hick, Wim Eysermans, Stijn Lommelen (1), Georges Helsen (3), Jan Geerts (2), Dirk Goelen, Hans Huysmans (1)

 

Steenweg begon gretig aan de wedstrijd en het was Georges die met een knap afstandsschot Steenweg op voorsprong bracht. Boost kwam meer in de match maar de mannen van Achterbos stonden achteraan goed te verdedigen. Toch was het Boost dat met een verrassende trap Gunther kon verschalken. Steenweg liet zich niet uit hun lood slaan en het was twee keer Jan Geerts die kon scoren. Toen even later Hans Huysmans na een poeier vanuit een scherpe hoek de 1-4 ruststand tegen de netten trapten sloopt de twijfel in de Boost-rangen. Boost begon zenuwachtig te worden want verlies tegen de 10e uit de stand was niet ingecalculeerd... Steenweg speelde achteraan de bal goed rond en Stjin kon een enig mooie combinatie ("uit het boekske") afronden. Toen Boost begon te pressen kreeg Steenweg nog twee goaltjes binnen maar Georges kon na een geweldige solo-actie, zijn derde van de (late)avond maken, meteen goed voor de de 3-7 eindstand!

 

Maandag 30 maart 2009

ZVC Steenweg - Rima Sportif

2-5

Spelers: Gunther Hick, Wim Eysermans, Stijn Lommelen (1), Georges Helsen, Roeland Kortleven, Jan Geerts (1)

 

Steenweg moest het in de voorlaatste thuiswedstrijd opnemen tegen Rima Sportif, momenteel op de derde plaats na de toppers Wezel en Staalhard. Rima was niet van plan om zich een tweede keer te laten verschalken, ze verloren de heenwedstrijd met 2-7! Steenweg begon defensief en kwam er enkele keren snel uit. Bij één van deze snelle counters kon Jan knap afwerken. Dit was ook meteen ruststand. Steenweg kon maar beroep doen op 6 spelers en kreeg het in de tweede helft al snel lastig. Rima kwam langszij maar het was opnieuw Steenweg dat een knappe counter kon afronden. Deze keer Stijn op aangeven van Jan. Maar tien verloor Steenweg even de pedalen en Rima kon in een mum van tijd twee keer scoren. Steenweg nam meer risico  om de achterstand op te halen maar liep nog op twee dodelijke counters!! Het laatste doelpunt kwam er na opzettelijk handspel van Roeland...volgens hem was het een reflex!!  2-5 eindstand.

 

Dinsdag 24 maart 2009

De Palmboys - ZVC Steenweg (vriendschappelijk)

2-8

Spelers: Gunther Hick, Dave Van Gorp (2), Hans Huysmans (2), Georges Helsen (1), Roeland Kortleven (2), Jan Geerts (1)

 

Vooraf werd deze wedstrijd door de Palmboys als de wedstrijd van het jaar aangekondigd. Voor Steenweg was dit een goede training om het slot van de competitie voor te bereiden.  De thuisploeg had maar liefst 8 boys afgevaardigd om ons partij te geven, Steenweg moest het stellen met een harde kern van zes. Het spel verliep nogal gelijkopgaand, beide teams konden kansen creëren. Steenweg toonde zich echter efficiënter in de afwerking. De Palmboys lieten af en toe verdedigend wat steken vallen, en daar werd gretig van geprofiteerd. Naar het einde toe verschenen de Palmboys regelmatig voor Gunther, maar hij pareerde heel wat pogingen. Hij zorgde er zo mee voor dat ze konden aftikken op 8-2 winst. Voor de Palmboys was dit het eerste verlies sinds november 2008!

 

Donderdag 19 maart 2009

Spinpedes C - ZVC Steenweg

7-6

Spelers: Gunther Hick, Dave Van Gorp (1), Hans Huysmans (1), Georges Helsen, Roeland Kortleven (1), Jan Geerts (3), Wim Eysermans

 

De thuisploeg speelde gretig, maar Steenweg had toch meer balbezit en kansen. Het bleef echter bij die kansen en Spinpedes kon uitlopen tot 5-2 . Zowat elke bal op doel ging er bij hen in. In de 2e helft konden we bijna aansluiten, maar Spinpedes ging beter verdedigen en hield de rangen gesloten, verder dan 7-6 kwamen we dan ook niet.

 

Maandag 2 maart 2009

ZVC Steenweg - De Bierschuur

16-2

Spelers: Dave Van Gorp,  Wim Van Camp (5), Georges Helsen (4), Jeroen Douwen (2), Stijn Lommelen (4), Roeland Kortleven, Hans Huysmans

Own goal (1)

 

Steenweg nam het op tegen de ploeg die in 16 gespeelde wedstrijden maar liefst 213 doelpunten incasseerden... Dit wil zeggen gemiddeld meer dan 13 doelpunten! Scheidsrechter Eddy Hoes stuurde zijn kat en daardoor nam geblesseerde Stef deze taak noodgedwongen op zich. Steenweg begon aanvallend maar De Bierschuur wou hun vel duur verkopen. Het duurde dan ook even vooraleer Steenweg de score kon openen. Het was uiteindelijk Wim VC die de eerste tegen de netten trapte. Gelegenheidsdoelman Dave kwam gepast tussen wanneer De Bierschuur de neus aan het venster stak. Georges scoorde twee keer op rij en de veer was gebroken. De bezoekende doelman trachtte met enkele snelle uitbraken te scoren maar het was Steenweg dat voor het meeste gevaar zorgde. In de tweede helft liep de score op tot 16-2. Wim VC scoorde in de slotminuten zelfs zijn 5e van de avond.

 

Maandag 23 februari 2009

ZVC Wezel - ZVC Steenweg

8-4

Spelers: Gunther Hick,  Wim Van Camp (1), Georges Helsen, Jesse Van Rompaey, Stijn Lommelen (2), Roeland Kortleven, Stef Thys (1)

 

Al snel bleek dat Wezel twee topspelers in hun rangen hadden, Semir Duric en Naser Sekeric, twee balgoochelaars die eveneens in eerste nationale futsal actief zijn (begrijpe wie begrijpe kan) speelden Steenweg in de beginfase van het spreekwoordelijke "kaske naar de muur". Ze liepen dan ook snel uit tot 4-0. Maar het laatste kwartier van de eerste helft was voor Steenweg, ze hielden het goed gesloten en konden enkele keren mooi counteren. Wezel was achteraan niet zo secuur en zo kon Stef, Wim VC en Stijn scoren. Ruststand 4-3. In de tweede helft trachtte Wezel met individuele acties Steenweg voor schut te zetten en zo nam de frustaties stilletjes toe. Ze scoorden opnieuw vier keer op rij en vooral aanvaller Sekeric was onhoudbaar. In het slot kon Stijn de eindstand op 8-4 brengen.

 

Maandag 16 februari 2009

ZVC Steenweg - ZVC Arendonk

6-3

Spelers: Gunther Hick,  Wim Van Camp (1), Georges Helsen, Dave Van Gorp (1), Roeland Kortleven (2), Stef Thys (2)

 

Na het verlies tegen Staalhard moest en zou Steenweg zich terug herpakken tegen ZVC Arendonk, deze ploeg stond op de 5e plaats (met 6 punten meer). In de eerste helft kreeg Steenweg enkele mooie kansen maar Arendonk kwam wel op voorsprong. Stef bracht de stand terug in evenwicht en toen hij even later alleen voor de doelman kwam kon hij Steenweg op voorspprong brengen. Maar de doelman stond op de juiste plaats en de counter van Arendonk was wel raak, 1-2! Meteen ook de ruststand. Gelukkig kon Roel en Stef na mooi samenspel snel tegenscoren. Achteraan stond Wim VC na lange afwezigheid terug in de basis en dat bracht vooral achteraan veel rust in de ploeg. Dave, Wim en Roel bezorgden Steenweg met enkele knappe goals de verdiende 6-3 winst.

 

Vrijdag 13 februari 2009

ZVC Staalhard - ZVC Steenweg

5-2

Spelers: Gunther Hick,  Stijn Lommelen, Georges Helsen (1), Dave Van Gorp, Jesse Van Rompaey, Jeroen Douwen (1)

 

Zonder de vaste waarden Roeland, Stef, Jan en Hans kon Steenweg kon slechts beroep doen op 6 fitte (?!) spelers. Staalhard stond op de tweede plaats en verloor recent twee keer. Ze kwamen dus met het mes tussen de tanden in het veld. Steenweg begon afwachtend en hield vooral de verdediging goed gesloten. Staalhard vond geen openingen terwijl Steenweg er af en toe snel probeerde uit te komen. Eén van deze counters werd door debutant Jeroen fraai afgemaakt. 0-1 voorsprong. Gunther moest enkele keren gepast tussenkomen en toen Stijn Georges in het straatje stuurde verdubbelde hij met zijn 13e van het seizoen de voorsprong. Net voor rust werd een fout die duidelijk buiten het strafschopgebied gemaakt werd door de “thuisfluiter” op de stip gelegd. Tot verbazing van vriend en vijand... 1-2 en Staalhard terug in de match. Net voor affluiten verdiende Steenweg een strafschop na duidelijk handsspel maar de scheids reageerde niet. In de tweede helft kreeg Steenweg het fysiek moeilijk en slikte het twee snelle goals. Steenweg kreeg ook enkele kansen maar scoren lukte niet. Wanneer Steenweg risico ging nemen in de slotfase kon Staalhard de eindstand op 5-2 brengen. Spijtig genoeg eiste de scheidsrechter, en niet de spelers de hoofdrol op in deze wedstrijd.

 

Donderdag 6 februari 2009

ZVC Steenweg - Sporting Sporno (vriendschappelijk)

9-3

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (4), Stijn Lommelen (4), Georges Helsen (1), Dave Van Gorp, Stef Thys, Jan Geerts

 

Steenweg Sport nam een blitsstart tegen de mannen uit Leopoldsburg, het combineerde vlotjes en vond enkele mooie openingen. Georges, Stijn en Roel brachten Steenweg op 3-0 voorsprong. Nadien sputterde de motor en na een owngoal van Stijn kwam Sporno terug in de match. Nog voor de rust konden ze eveneens de 3-2 scoren. In de tweede helft kon Steenweg zich herpakken en terug verder uitlopen. Stijn en Roel scoorden ieder nog 3 keer en zo eindigde de match op 9-3!

 

Maandag 26 januari 2009

ZVC Steenweg - Kronos C

5-2

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (2), Stijn Lommelen (1), Georges Helsen (1), Jesse Van Rompaey (1), Stef Thys, Jan Geerts

 

Steenweg ontving op de 15e speeldag Kronos C uit Retie, derde in de stand. De bezoekers waren op hun hoede want in de heenwedstrijd hield Steenweg de jongens uit Retie op een 3-3 gelijkspel.  Het begon dan ook erg sterk en Steenweg moest zich beperken tot verdedigen. Sporadisch kon het ook dreigen maar scoren lukte niet. Kronos combineerde vlot en ze kwamen ook verdiend op voorsprong. Nog voor de rust konden ze uitdiepen tot 0-2. Steenweg had ook wel enkele mooie kansen maar de doelman kwam steeds gepast tussen. Steenweg bleef niet bij de pakken zitten en in de tweede helft ging het beter spelen en het was Georges die na één wedstrijd afwezigheid zijn trefzekerheid nog eens etaleerde.  Even later hingen de bordjes gelijk toen Roel kon scoren. Steenweg kon op een snelle counter met drie de verdediging oprollen en het was opnieuw Roel die kon scoren.  Kronos moest noodgedwongen komen en wanneer de doelman ook kwam meevoetballen zat eerst Stijn en nadien Jesse gepast tussen om de voorsprong verder uit te bouwen.  Een knappe en vooral verdiende zege op basis van de tweede helft.

Woensdag 14 januari 2009

Vijfde Wiel - ZVC Steenweg

1-5

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (1), Stijn Lommelen (1), Hans Huysmans (1), Jesse Van Rompaey (1), Stef Thys (1), Jan Geerts

 

Steenweg is erin geslaagd om de tweede wedstrijd van 2009 eveneens te winnen. Met twee wisselspelers en stevige portie motiviatie startte het de wedstrijd. Steenweg legde meteen zijn spel op en de mannen uit Ravels moesten het spel noodgedwongen ondergaan. Het duurde wel even voor Steenweg het overwicht kon omzetten in doelpunten. Uiteindelijk was het Jesse die Steenweg fraai op 0-1 bracht. Vijfde Wiel plooide masaal terug en het was erg moeilijk om een gaatje te vinden. Gelukkig voor Steenweg kon Gunther een licht toegekende strafschop parreren waardoor Steenweg met 0-1 de rust in kon.  In de beginfase van de tweede helft kwam Vijfde Wiel toch langszij na een klein foutje in de verdediging. Steenweg liet zich niet ontmoedigen en ging door op hun elan. Vijfde Wiel kreeg het vooral fysiek moeilijk omdat ze geen beroep konden doen op wisselspelers. Steenweg ging terug beter combineren en zo slaagde het erin om enkele fraaie doelpunten te scoren (en dit zelfs zonder Georges in de rangen). Roel, Hans en Stef pikten hun goaltje mee. Eindstand 1-5

 

Maandag 5 januari 2009

ZVC Steenweg - De Treffers

8-1

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (2), Stijn Lommelen, Georges Helsen (5), Dirk Goelen, Stef Thys (1), Jan Geerts

 

De Treffers uit Retie, momenteel knap derde in het klassement werden met verstomming geslagen na de zware afstraffing. Steenweg begon erg georganiseerd en vooral ook gedisciplineerd. In balbezit trachtten ze met een rustige opbouw openingen te creëren en dat lukte wonderwel. Georges kon dan ook de thuisploeg op voorsprong brengen. Steenweg ging op hun elan verder en Georges kon er in de eerste helft nog drie bij prikken. 4-0 ruststand! De wijze woorden van de trainer (sorry, ik bedoel afgevaardigde): “Als we dit nog uit handen geven kom ik niet meer mee” gaf de Steenweg-spelers nog meer moed. De Treffers konden amper één echte kans bijeen spelen en de drie verdedigers/middenvelders Stijn, Dirk en Roeland zorgden ervoor dat de drie aanvallende spelers Georges, Stef en Jan in stelling werden gebracht. Bij een 7-0 voorsprong konden De Treffers de eerredder scoren. Uiteindelijk kon een sterk spelende Stef de 8-1 eindstand op het bord zetten. Naast de sterke collectieve prestatie was het uiteraard Georges die in de kijker liep, hij scoorde in deze wedstrijd 5 doelpunten!!

 

Maandag 29 december 2008

ZVC Steenweg - ZVC Wezel

3-7

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven, Hans Huysmans (1), Georges Helsen (1), Dirk Goelen (1), Stef Thys, Dave Van Gorp

 

ZVC Steenweg begon met defensieve voornemens en dito opstelling tegen de leider uit Wezel, en slaagden er wonderwel in het hen meer dan moeilijk te maken in de eerste helft. Hoewel Gunther al een aantal mooie reddingen had moeten plegen, kon men de rust ingaan met een 3-2 voorsprong, met goals van Georges, Hans en Dirk. De bezoekers begonnen sterk aan de 2e helft, en vooral hun draaischijf met het nr 3 begon op volle toeren te draaien (en te keren), wat onze defensie toch enigszins aan het wankelen bracht. Het is fair om te stellen dat de nr 3 eigenhandig zijn ploeg in stelling bracht en ons zo nog een keer of 5 uit verband speelde, met een ontnuchterende 3-7 als eindresultaat. Steenweg dus weer onderuit in de tweede helft, met als verzachtende omstandigheid dat de spelverdeler van de bezoekers echt wel "hors catégorie" was.

 

Maandag 15 december 2008

ZVC Arendonk - ZVC Steenweg

7-4

 

Spelers: Gunther Hick, Georges Helsen, Dirk Goelen, Stef Thys (1), Stijn Lommelen (3),  Jan Geerts

 

Steenweg met slechts één wisselspeler begon goed georganiseerd tegen het vijfde geklasseerde Arendonk. Het gaf weinig ruimte aan de tegenstander en kon er enkele keren mooi uitkomen. Het kwam dan ook verdiend op voorsprong na een doelpunt van Stef. Arendonk schakelde een versnelling hoger en Steenweg liep op enkele mooie en vooral snelle counters... Arendonk in een mum van tijd op 3-1. Nog voor de rust prikten ze er nog twee tegen de netten en voor Steenweg was het dan al over-and-out! In de tweede helft ging Arendonk op hun elan verder en het werd zelfs 7-1! Steenweg had geen geluk want het trof meermaals het doelhout! In de laatste tien minuten ging Steenweg pressen en Stijn kon drie keer op rij scoren. Al bij al een verdiende overwinning voor de jongens uit de Bemdhal, waar Steenweg zich alweer heel “zacht” en fair toonde en de ondergrond erg “hard”!

 

Donderdag 11 december 2008

Hezie Essert - ZVC Steenweg (vriendschappelijk)

0-17

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (4), Stig Van Baelen (3), Stef Thys (5), Stijn Lommelen (4),  Dave Van Gorp (1)

 

 

Woensdag 26 november 2008

Rima Sportif - Steenweg Sport

2-7

 

Spelers: Gunther Hick, Hans Huysmans (1), Georges Helsen (3), Stef Thys (2), Jan Geerts (1)

 

Met minimale bezetting (zonder wisselspelers) en eerder defensief ingesteld begon Steenweg eraan tegen Rima, die over één reservespeler konden beschikken. Jan kon echter al snel de score openen, en met twee treffers van Georges kon Steenweg de ruststand op een verrassende 1-3 zetten. Waar Steenweg in het verleden wel eens de pedalen verloor bij zo’n stand bleef de organisatie nu intact en vanuit een solide verdediging en degelijk samenspel kon men opbouwen en Hans (1-4) en Stef  (1-5 en 1-6) tot scoren brengen. De 2-7 was nog voor Georges, en zo pakte Steenweg de intussen zeldzame maar ruime overwinning, toch een opsteker in deze harde tijden!

 

Maandag 17 november 2008

De Sloefkens - Steenweg Sport

7-2

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (1), Jesse Van Rompaey (1),  Stef Thys, Georges Helsen, Jan Geerts

 

 

Woensdag  5 november 2008

Kronos C - Steenweg Sport

3-3

 

Spelers: Gunther Hick, Hans Huysmans, Jan Geerts, Stef Thys, Jesse Van Rompaey (1), Roeland Kortleven (2)

 

Steenweg Sport heeft zijn “zaalreputatie” tegen sterke ploegen eens te meer waargemaakt. Kronos uit Retie beet zijn tanden stuk op een hardnekkig verdedigend Steenweg. Even zat een mooie uitzege er zelfs in, maar beide ploegen kon zich na afloop vinden in een billijke gelijke spel. Roeland scoorde twee keer, waaronder de late gelijkmaker op penalty. Zijn reactie achteraf: “Verdikke, die goal leek ineens zo klein.” Compleet moegestreden verlieten de spelers van Steenweg het veld. Met amper één mannetje op de bank toch wel een mooie prestatie.

 

Woensdag  29 oktober 2008

De Treffers - Steenweg Sport

5-4 (rust 2-2)

 

Spelers: Gunther Hick, Stef Thys (1), Jan Geerts (3), Georges Helsen, Dave Van Gorp, Hans Huysmans

 

Met z'n zessen en Jan Geerts er terug bij uit blessure konden we al snel afstand nemen tot 0-2, met twee onhoudbare afstandstreffers van Jan. Na een ongelukkig toegestane vrijschop (terugspeelbal) en een tweede van de thuisploeg stond de ruststand op 2-2. De match bleef erg gelijkopgaand verlopen , tot 4-4, maar we moesten toch nog de fatale goal slikken, terwijl we het laatste kwartier (traditiegetrouw intussen) toch wel erg onder druk kwamen.

 

Maandag 20 oktober 2008

Steenweg Sport - Boost

4-4 (rust 0-2)

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven (1), Jesse Van Rompaey (1), Stef Thys  (1), Wim Van Camp, Wim Eysermans (1), Georges Helsen

 

Steenweg begon begeesterd aan de wedstrijd, maar slechte passes en dodelijk balverlies zorgden ervoor dat ze al gauw tegen een 0-2 achterstand aankeken, meteen ook de ruststand. In de tweede helft kon Stef de aansluiting maken, maar de bezoekers liepen met hun vinnig spel alweer uit tot 1-3. Wim Eysermans kon de 2-3 maken, maar zelfs met 1 man minder (rode kaart) maakte Boost er 2-4 van. Dankzij een goed slotoffensief met doelpunten van Jesse en in extremis Roeland werd het nog 4-4, meer zat voor Steenweg niet in, en had zeker niet verdiend geweest.

 

Maandag 13 oktober 2008

Steenweg Sport - Staalhard

2-5 (rust 1-4)

 

Spelers: Gunther Hick, Roeland Kortleven, Dave Van Gorp, Stef Thys, Stijn Lommelen (1), Hans Huysmans (1), Georges Helsen

 

Steenweg begon slap en De Bierschuur kreeg kans op kans! Gunther kon een snelle achterstand verhinderen maar individuele fouten lagen aan de basis van enkele tegendoelpunten. Net voor de rust kon Steenweg milderen via Stef maar ook in de tweede helft was Staalhard de betere ploeg. Enkel na de uitsluiting van een bezoeker kon Steenweg tegenscoren maar verder kwam het niet! Eindstand 2-5.

 

Vrijdag 10 oktober 2008

De Bierschuur - Steenweg Sport

0-15 (rust 0-8)

 

Spelers: Gunther Hick, Jesse Van Rompaey (6), Roeland Kortleven (1), Dave Van Gorp (1), Stef Thys (3), Stijn Lommelen (3) Georges Helsen (1)

 

Afgelopen vrijdag nam Steenweg het in Weelde op tegen De Bierschuur. Steenweg liet de bal het werk doen en al snel was duidelijk dat De Bierschuur van een minder kaliber was. Steenweg liep steeds verder uit maar het mag gezegd dat de ploeg uit Weelde erg sportief bleef ondanks de driedubbele forfait-cijfers!! Eindstand 0-15.

 

Maandag 29 september 2008

SJ Festus - Steenweg Sport

9-7

 

Spelers: Gunther Hick, Jesse Van Rompaey (1), Roeland Kortleven (2), Dave Van Gorp, Stef Thys (3), Stijn Lommelen (1)

 

De zaalvoetbalploeg, die wegens diverse omstandigheden slechts een beroep kon doen op zes spelers ging op bezoek bij SJ Festus. De ploeg uit Kasterlee die na de degradatie uit eerste afdeling in de Beker orde op zaken wilde stellen. Ze konden dan ook mooie statistieken voorleggen, drie wedstrijden met maximum van de punten en dus de autoritaire leider in 2e afdeling! Steenweg ging van start vanuit een goede organisatie... En blijkbaar was dit de juiste tactiek want met enkele snedige counters kon het op voorsprong komen. Stef en twee keer Roeland zorgde voor de 0-3 voorsprong! Festus wist even niet waar ze stonden... Na een foutje in de verdediging kon Festus toch tegenscoren. Maar Steenweg bleef erg scherp voor doel en Stijn en Jesse zorgden voor een knappe 1-5 voorsprong! In de tweede helft ging Festus meteen hoog storen en Steenweg verloor de controle op de wedstrijd. En net zoals in de vorige drie wedstrijden ging Steenweg in de tweede helft ten onder... Festus scoorde uit iedere kans en ging erop en erover! Van 1-5 naar 6-5. Fysiek kon Steenweg het niet meer aan ondanks de kleine heropflakkering na de tweede en derde goal van uitblinker Stef! Eindstand 9-7 maar we onthouden vooral een erg knappe eerste helft!

 

Maandag 22 september 2008

Steenweg Sport - Spinpedes C

5-6

 

Spelers: Gunther Hick, Jesse Van Rompaey, Roeland Kortleven, Georges Helsen (1), Stef Thys (1), Stijn Lommelen (2), Wim Eysermans (1)

 

Tegen een relatief jong Spinpedes C ging Steenweg gretig van start. Het was dan ook Steenweg die de score kon openen via Stijn. Maar Spinpedes kon al snel op 1-1 komen. Stef bracht Steenweg opnieuw op voorsprong maar ook een tweede keer kwam Spin terug op gelijke hoogte. Het duo Georges Helsen en Wim Eysermans schonken Steenweg een ruimere voorsprong maar op enkele minuten tijd werd deze van het bord geveegd. Steenweg begon te stuntelen en twijfel sloop in de rangen. Spin liep in een mum van tijd uit tot 4-6. Steenweg probeerde nog maar verder dan de 5-6 via opnieuw Stijn kwamen ze niet... Toch wel een eerste ontgoocheling van het seizoen!

 

Maandag 15 september 2008

Het Pleintje - Steenweg Sport (Beker van de Kempen)

7-1

 

Spelers: Gunther Hick, Hans Huysmans, Dave Van Gorp (1), Roeland Kortleven, Georges Helsen, Stef Thys, Stijn Lommelen

 

Steenweg moest het in de eerste wedstrijd van de Beker van de Kempen opnemen tegen Het Pleintje. Deze ploeg uit eerste afdeling kondigde zich aan als een erg moeilijke klus en inderdaad, al na enkele minuten was het verschil duidelijk merkbaar... Het Pleintje nam het initiatief maar Steenweg hield het achteraan goed gesloten. De Gelenaars, met enkele spelers van vierdeprovincialer St. Dimpna in de rangen had het dan ook erg lastig om het openingsdoelpunt te scoren. Steenweg stak ook enkele keren het neus aan het venster maar scoren lukte jammer genoeg niet. In de tweede helft moest Steenweg meer ruimte laten en Het Pleintje liep geleidelijk aan verder uit! Dave kon na een individuele actie van Stijn de eerredder scoren. Eindstand 7-1. In de tweede wedstrijd van de Bekercampagne tegen “SJ Festus” uit Kasterlee op 29 september krijgt Steenweg een herkansing. Deze ploeg die al 25 in de KZVB speelt, degradeerde vorig seizoen uit eerste afdeling.

 

Maandag 8 september 2008

Steenweg Sport - Het 5deWiel

4-4

 

Spelers: Gunther Hick, Dave Van Gorp, Roeland Kortleven (1), Georges Helsen, Stef Thys (2), Jesse Van Rompaey (1), Wim Van Camp

 

Steenweg nam het in de eerste wedstrijd op tegen het Vijfde Wiel uit Weelde. De eerste helft nam Steenweg een voortvarende start want ze liepen uit tot 4-1. Maar in de tweede helft kwamen de bezoekers nog langszij.

 

Volledige statistieken (excel bestand)...klik hier...

Wedstrijdgegevens & verslagen

Aantal ingezette spelers: 13

 

Aantal selecties/wedstrijden per speler:

1. Gunther Hick:  21

2. Helsen Georges: 20

3. Roeland Kortleven: 17

4. Stef Thys: 16

5. Stijn Lommelen: 13

6. Jan Geerts & Jesse Van Rompaey: 11

7. Dave Van Gorp: 10

8. Hans Huysmans: 9

9. Wim Eysermans: 6

10. Wim Van Camp: 5

11. Dirk Goelen: 4

12. Jeroen Douwen: 2

 

Gemiddeld aantal doelpunten per speler + aandeel in de Steenweg-goals:

1.54 Stijn Lommelen (16,8%)

1.50 Jeroen Douwen  (2,5%)

1.40 Wim Van Camp (5,9%)

1.18 Jesse Van Rompaey  (10,9%)

1.09 Jan Geerts 10,1%)

1.00 Georges Helsen (16,8%) & Stef Thys(13,4%)

0.88 Roeland Kortleven ( 12,6%)

0.67 Hans Huysmans (5%)

0.33 Wim Eysermans (1.7%)

0.30 Dave Van Gorp (2.5%)

0.25 Dirk Goelen (0,8%)

 

 

 

 

Archief - zaalvoetbal: Competitie 2008-2009 (4e afdeling B)  - KZVB