Opstelling : Gunther, Ven, Sjapie, Marino, Lars, Lippe, Meeus, Gert, Rik, Jasper, Glenn (Bakker)
Bank : Seb, Duzze, Wim
Geel : Lars, Sjapie
Goals : Sjapie 2x

15′ Marino wordt diep gestuurd door Bakker, Marino haalt de achterlijn en zet voor naar Sjapie, die kan net bij de bal, maar besluit te zacht, keeper kan oprapen.
18′ Lippe smijt de bal voor het doel, Sjapie kan koppen, bal hobbelt tegen de paal, Ven komt aangelopen, maar krijgt de bal onfortuinlijk door de benen, weg kans.
30′ Corner van Marino, Lars kopt net over.
35′ Corner van Marino, Rik kopt op doel, verdediger van Broekkant haalt de bal weg. Bal lijkt over de lijn te zijn geweest, scheids beslist van niet.
In het geharrewar voor het doel dat daarop volgt komt de bal bij Sjapie, hij frommelt de bal, en doelman over de achterlijn, 0-1!
42′ Lage corner Marino, schiet door aan de eerste paal, Lars mist jammerlijk.
71′ diepe bal op Ven, keeper komt uit, Ven probeert te omspelen maar tikt de bal iets te hard vooruit, over de achterlijn.
75′ Ven wordt diep gestuurd door Jesse, nadert de 16, keeper komt uit zijn doel, Ven legt de bal opzij naar Sjapie, die kan binnentikken.
Een verdiende 0-2 voorsprong voor Steenweg.
78′ Kans voor Gert, die trapt van net buiten de grote baklijn over.
80′ Vrije trap voor Broekkant vanop 20 meter, speler van Broekkant trapt rechtstreeks op doel, Gunther redt knap met de voet!
81′ Gert ziet dat de keeper van Broekkant ver uit zijn doel komt, probeert knap te lobben, de bal gaat helaas net over. Bijna 0-3.
83′ Thomas krijgt 2 vuisten van 1 van de Broekkantse reuzen in de rug geplant, hij trakteert een lap terug met de platte hand.
85′ In het tumult dat daarop volgt, gaat Duzze nog in de clinch met een speler van Broekkant.
85′ Scheidsrechter beslist om nog door te spelen, maar bij een volgende discussie heeft hij er genoeg van en fluit hij de wedstrijd af, 5 min te vroeg.

Broekkant C vs Steenweg Sport

Opstelling : Tjeu, Bakker, Ven, Sjapie, Meeus, Bacca, Lippe, Jesse, Lars, Wim, Duzze
Bank : Gunther, Timmy
Geel : Lippe
Goals : Sjapie, Bakker, Ven

15’ Een/Twee tussen Lars en Wim, Wim besluit net over.
25’ Ven diep gestuurd, keeper Broekkant brengt redding.
30’ Kopbalkans Broekkant, op de lat, in de herneming komt de bal bij een speler van Broekkant die onbesuisd over jaagt.
38’ Wim geblesseerd naar de kant, vervanging door Timmy.
43’ Timmy verdraaid in een duel z’n knie en moet geblesseerd naar de kant, vervanging door Gunther.
45’ kans Broekkant, speler trapt naar de korte hoek, Tjeu gaat alert plat en brengt knap redding.
55′ Meteen na de rust een aantal goede kansen voor Steenweg om op voorsprong te komen waaronder Ven oog in oog met de doelman, helaas ontbreekt de efficiëntie.
60’ Deksel op de neus, 1-0 speler Broekkant.
65’ spits Broekkant wordt alleen weggestuurd en wordt afgestopt door Bacca. Scheids laat doorspelen, hier komt Steenweg goed weg.
71’ 1-1 Jesse randje buitenspel weggestuurd, zet de bal voor, Sjapie in 1 tijd (met wat effect, geluk, doch ook kunde) binnen gelegd.
73’ goede individuele actie van Lars, die op de keeper besluit, bal komt tot bij Sjapie die de bal nog net kan deviëren, bal gaat nipt voorlangs.
80’ 2-1 speler Broekkant jaagt na individuele rush de bal hoog in het dak van het doel.
82’ spits Broekkant komt oog in oog met Tjeu, knappe redding met de voet van ons betrouwbaar sluitstuk.
88’ Lars diep gestuurd, kapt zijn tegenstander knap uit binnen de rechthoek en wordt foutief afgestopt.
88’ 2-2 Bakker schiet penalty beheerst binnen.
90’ 2-3 Hoekschop voor Steenweg gezet door Duzze, Ven kopt de winning goal overhoeks binnen.