Opstelling : Tjeu, Meeus, Seb, Rik, Jasper, Lars, Ven, Marino, Mallants, Wim, Duzze
Bank : Bacca, Jesse, Sjapie, Lippe
Goals : Seb, Duzze, Lars, Duzze, Duzze, Mallants
Geel : Meeus, Lars

Verslag

3′ Voorzet van Seb, Ven wilt koppen maar raakt de bal met de schouders. Keeper kan simpel pakken.
5′ Schot Lars wijkt af en belandt in de handen van de keeper
7′ Seb kopt de bal naar de zijkant naar Wim, die voorzet naar de 2de paal waar Seb goed vrijgelopen is en de 1-0 binnen tikt (1-0)
8′ Direct na de openingsgoal krijgt speler van Ham te veel tijd en twijfelt niet, hard schot gaat baal binnen. Geen kans voor Tjeu. (1-1)
10′ Corner van Marino belandt bij Duzze die voorbij de doelman kan tikken. (2-1)
11′ Geel : Lars
15′ Vrije trap van Mallants wordt gepakt door keeper.
19′ Geel : Meeus
23′ Schot met links van Mallants die gepakt wordt door de keeper.
25′ Duzze wordt in de hoek gestuurd en wacht tot zijn medespelers aansluiten. Duzze legt achter naar Wim, die het overzicht behoudt en Lars aan 2de paal vindt. Lars goed geïnfiltreerd en kopt goed de 3-1 binnen. (3-1)
30′ Marino met een uitstekende voorzet tussen keeper en verdediging waar Ven goed komt ingelopen maar zijn schot gaat over.
32′ Tegenaanval van Ham, tegenvoets schot / kopbal van Ham wordt uitstekend gepakt door Tjeu. Sterke redding!
33′ Daaropvolgende corner van Ham is er weer doelgevaar maar Tjeu staat opnieuw paraat.
35′ Opnieuw moet Tjeu ingrijpen op een schot van Ham.
38′ Slordig inspelen van verdediger van Ham waar Wim heel goed tussen zit. Wim gaat alleen naar goal en omspeelt de keeper. Er is een verdediger ondertussen terug gekomen, Wim legt rustig af naar Duzze die eenvoudig kan binnen tikken. (4-1)
41′ Corner naar 2de paal van Marino waar Duzze de bal net naast kopt.
43′ Marino stuurt Wim links de hoek in. Wim snel langs zijn tegenstander, zet voor naar Mallants wiens schot in de handen van de keeper gaat.
RUST > Wissels uit : Lars, Jasper, Ven, Rik ; Wissel in : Bacca, Jesse, Sjapie, Lippe
50′ Mallants lanceert Bacca die achteruit legt naar Jesse. Schot van Jesse wordt afgeblokt.
54′ Vrije trap voor Ham die 1m naast gaat.
58′ Schot van Ham 1m naast.
60′ Schot van Ham, wordt in 2 x keer klemvast gepakt door Tjeu.
62′ Wim lanceert Mallants die alleen naar de goal af gaat. Schot naar verste paal wordt goed gepakt door keeper Ham.
73′ Goede redding met de voet van Tjeu.
75′ Opnieuw een goede corner van Marino die overhoeks wordt binnengekopt door Duzze. (5-1)
77′ Lange bal van Marino nar Seb. Seb legt af naar Mallants die schiet, maar zijn schot gaat naast.
79′ Marino zit goed tussen en speelt direct Mallants aan. Na veel proberen is Mallants nu toch succesvol. Schot aan de rand van de 16 gaat in de verste hoek binnen. (6-1)
82′ Te korte terugspeelbal van Lippe naar Tjeu. Maar opnieuw is onze keeper alert en ontzet de bal.
84′ Bacca gaat diep op de rechterflank en zet voor naar Mallants die slim door de benen laat lopen. Marino staat vrij aan de 2de paal, zijn schot gaat over.
87′ Tegenaanval Ham, spits lobt Tjeu maar zijn poging gaat voorlangs. Lippe was ook nog goed gevolgd om de bal eventueel te ontzetten.
88′ Meeus loopt een blessure op bij het verdedigen op spits Ham. Einde wedstrijd voor Meeus.
90′ Lippe stuurt Bacca diep, die niet twijfelt en in 1 tijd knalt. Keeper duwt de bal over.
92′ Duidelijk buitenspel van Ham wordt niet gezien door de scheidsrechter. Tjeu staat alleen tegen 2 spelers van Ham. Speler van Ham vindt zijn ploegmaat die voor een open goal de bal toch nog hoog over schiet.