Schoorhei – Steenweg Sport 3-4 (19-01-2019)

Opstelling : Tjeu, Bakker, Sjapie, Rik, Seb, Lippe, Ven, Marino, Mallants, Duzze en Lars
Reserve : Jesse, Wim en Jasper
Goals : Mallants, Ven, Lars (2x)
Geel : Bakker, Rik

2′ Ven opent op rechts, schot Sjapie naast
6′ Voorzet Mallants, Duzze kan er net niet bij
8′ Voorzet Mallants, Duzze kan er net niet bij
10′ Schot Schoorhei voorlangs
17′ Geel : Bakker
20′ Fout in de 16 op Lars wordt niet bestraft door de scheidsrechter, spel gaat verder…
22′ Schoorhei spits 1-1 naar Tjeu, maar onze doelman staat pal
23′ Schot Mallants in de handen van de keeper
24′ Keeper verkijkt zich op een hoge bal en Duzze zet goed druk, keeper legt Duzze neer : penalty. Mallants zet de penalty hard om (0-1)
36′ Corner van Schoorhei wordt vrijstaand binnengekopt (1-1)
38′ Vrij trap Bakker, Kopbal Sjapie over
40′ Voorzet Duzze, Lars kopt over
41′ Sjapie houdt de bal goed binnen en vindt Lippe in de 16, Lippe blijft rustig en legt achter naar Mallants wiens schot op de lat uiteenspat
43′ Knappe dubbele redding van onze sterke doelman Tjeu

RUST
Out : Mallants, Bakker
In : Jesse, Wim

47′ Vrije trap Marino, keeper lost en Duzze zit goed op maar keeper kan toch nog een goal verhinderen
48′ Knappe aanval die helemaal van rechts naar links gaat, Marino zet voor en Duzze kan net niet binnen tikken
49′ Goede redding van Tjeu
52′ Slalom van Seb die voorzet en via via belandt bij Ven die binnenlegt (1-2)
60′ Wissel uit : Lippe, in : Jasper
75′ Schot Sjapie voorlangs
76′ Voorzet van Schoorhei wordt binnengekopt (2-2)
80′ Seb stuurt Lars diep, Lars zet druk waardoor keeper in de fout gaat en Lars simpel Steenweg terug op voorsprong brengt (2-3)
82′ Vrije trap van Schoorhei, Tjeu kan de kopbal nog uit zijn doel houden, maar aan de 2de paal staat speler Schoorhei helemaal alleen om de gelijkmaker binnen te tikken (3-3)
85′ Vrije trap van Wim, Duzze kopt naast
86′ Geel : Rik
88′ Opnieuw wordt Lars neergehaald in de 16, opnieuw grijpt de scheidsrechter niet in
90′ Marino devieert de bal naar Lars, Lars zet goed door en kan de bal meepikken, schakelt zijn verdediger uit en schiet in de korte hoek binnen (3-4)