opstelling : Tjeu, Glenn Vdb, Ven, Rik, Sjapie, Lippe, Bacca, Mallants, Stef, Wim en Lars
bank : Marino, Jasper, Duzze, Seb
goals : 2 x Wim
geel : Duzze, Ven

Verslag

5′ corner Witch, schot naast
7′ voorzet Witch, kopbal naast
16′ corner Stef, kopbal Sjapie naast
26′ voorzet Stef, kopbal Wim naast
29′ Mallants steekt de bal diep naar Wim die niet twijfelt en met linkse hard in de korte hoek raak schiet (0-1)
31′ Lippe naar Lars, Lars schiet en afgeweken bal gaat in corner
’32 corner Stef belandt bij Sjapie die met een volley over schiet
’35 heet standje voor goal Steenweg waar Tjeu de bal met het achterwerk in corner brengt
RUST > wissel uit : Rik ; wissel in : Seb
47′ vrije trap Witch, kopbal naast
51′ vrije trap Witch, kopbal over
56′ uitgespeelde aanval via Mallants naar Lippe die Lars de 16 in stuurt. Lars behoudt het overzicht en legt breed waar Wim de 0-2 binnen glijdt (0-2)
60′ wissels uit : Stef, Wim ; wissel in : Marino, Duzze
70′ Geel : Duzze
72′ scheidsrechter fluit uit het niets penalty voor Witch, Tjeu kan fout van scheidsrechter niet rechtzetten (1-2)
72′ Geel : Ven
76′ Bacca loopt de rechterflank af en zijn verre voorzet belandt in de winkelhaak en komt zo terug in het spel. Bal duidelijk binnen geweest, iedereen gezien behalve de man met het fluitje. 1-3 afgenomen van Steenweg…
80′ wissel uit : Bacca ; wissel in : Jasper
81′ knappe redding van Tjeu op schot Witch
83′ Tjeu redt tot 2 maal toe de meubelen voor Steenweg
88′ enkele minuten voor tijd moet Steenweg zijn voorsprong toch prijs geven : Voorzet van Witch beland via een Steenweg-hoofd bij speler van Witch die niet twijfelt en overhoeks de gelijkmaker binnen schiet (2-2)