Steenweg Sport vs Schijf Sport

Samenvatting

6′ lange bal van Stef, schot / volley van Bacca buiten de 16 gaat over
9′ korte corner van Mallants naar Marino, Marino wilt voorzetten maar wordt geblokkeerd. Bal komt aan de rand van de 16 terecht bij Bacca die niet twijfelt en de bal hard in doel schiet (1-0)
15′ actie Steenweg : Mallants legt af naar Stef, schot van Stef in de handen van de keeper
17′ knappe actie aan rechterkant van Ven die wilt voorzetten maar wordt weggewerkt
22′ voorzet van Marino naar Mallants die de bal in 1 tijd in de handen van de keeper schiet
23′ corner van Schijf valt in de voeten van Schijf-speler die hard binnen schiet (1-1)
37′ Geel : Rik
38′ Vrije trap van schijf die Tjeu knap klemvast houdt
39′ afstandsschot Mallants gaat 1m naast
40′ volley schijf over
42′ tegenaanval Schijf, spits devieert de bal en gaat maar net voorlangs
44′ redding Tjeu in korte hoek
45′ opening Meeus naar Marino die voorzet naar Mallants, maar de bal is net te hoog en Mallants kan kopbal niet richten
46′ Stef lanceert Rik met buitenkant van rechtervoet, gekraakt schot van Rik belandt in de hangen van de keeper
RUST -> wissels uit : Stef en Rik ; wissel in : Gert H en Sjapie
48′ lange bal van Sjapie op Mallants die uitstekend weg draait en schiet maar keeper kan pakken. Scheidsrechter fluit nog wel voor een vrije trap.
49′ vrije trap Glenn Vdb over
51′ Marino lanceert Ven die de 16 in gaat en schiet op de keeper. In de herneming schiet Mallants maar zijn schot gaat via de handen van de keeper in corner
55′ mooie aanval van Steenweg : Bacca legt af naar Gert H, die knap de bal in de verste hoek binnen schiet (2-1)
64′ Gert vindt Bacca, Bacca met een laag schot gepakt door keeper met zijn voeten
69′ schot van Gert met linker voet gaat naast
80′ Gert met een pass naar Mallants, bal botst en Mallants schiet de bal in de winkelhaak met een knappe volley (3-1)
83′ Scheidsrechter fluit af terwijl er nog enkele minuten te spelen zijn, dit op aangeven van spelers Schijf