Opstelling : Tjeu, Bakker, Ven, Sjapie, Meeus, Bacca, Lippe, Jesse, Lars, Wim, Duzze
Bank : Gunther, Timmy
Geel : Lippe
Goals : Sjapie, Bakker, Ven

15’ Een/Twee tussen Lars en Wim, Wim besluit net over.
25’ Ven diep gestuurd, keeper Broekkant brengt redding.
30’ Kopbalkans Broekkant, op de lat, in de herneming komt de bal bij een speler van Broekkant die onbesuisd over jaagt.
38’ Wim geblesseerd naar de kant, vervanging door Timmy.
43’ Timmy verdraaid in een duel z’n knie en moet geblesseerd naar de kant, vervanging door Gunther.
45’ kans Broekkant, speler trapt naar de korte hoek, Tjeu gaat alert plat en brengt knap redding.
55′ Meteen na de rust een aantal goede kansen voor Steenweg om op voorsprong te komen waaronder Ven oog in oog met de doelman, helaas ontbreekt de efficiëntie.
60’ Deksel op de neus, 1-0 speler Broekkant.
65’ spits Broekkant wordt alleen weggestuurd en wordt afgestopt door Bacca. Scheids laat doorspelen, hier komt Steenweg goed weg.
71’ 1-1 Jesse randje buitenspel weggestuurd, zet de bal voor, Sjapie in 1 tijd (met wat effect, geluk, doch ook kunde) binnen gelegd.
73’ goede individuele actie van Lars, die op de keeper besluit, bal komt tot bij Sjapie die de bal nog net kan deviëren, bal gaat nipt voorlangs.
80’ 2-1 speler Broekkant jaagt na individuele rush de bal hoog in het dak van het doel.
82’ spits Broekkant komt oog in oog met Tjeu, knappe redding met de voet van ons betrouwbaar sluitstuk.
88’ Lars diep gestuurd, kapt zijn tegenstander knap uit binnen de rechthoek en wordt foutief afgestopt.
88’ 2-2 Bakker schiet penalty beheerst binnen.
90’ 2-3 Hoekschop voor Steenweg gezet door Duzze, Ven kopt de winning goal overhoeks binnen.